Κύπελλο Τουρκίας: Ασίστ Κίτσιου, γκολ Χατζηγιοβάνη στο 90' αλλά αποκλείστηκε η Ανγκαρακουτσού (vid)

Κύπελλο Τουρκίας: Ασίστ Κίτσιου, γκολ Χατζηγιοβάνη στο 90' αλλά αποκλείστηκε η Ανγκαρακουτσού (vid)

O Χατζηγιοβάννης πανηγυρίζει

bet365

Ο Στέλιος Κίτισιου έδωσε ασίστ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνη έβαλε γκολ στο 90' όμως η Ανγκαρακουτσού αποκλείστηκε στην παράταση από την Μπασάκσεχιρ και έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου Τουρκίας.

Η Ανγκαρακουτσού δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μετά την ήττα της στο πρώτο ματς με την Μπασάκσεχιρ με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας. Η ομάδα του Στέλιου Κίτσιου και του Τάσου Χατζηγιοβάνη νίκησε με 2-1 στην κανονική διάρκεια, όμως ο Κένι με γκολ στο 109' ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε την ομάδα του στον τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Στο 11' ο Κίτσιου κουβάλησε την μπάλα, έκανε κίνηση εσωτερικά, έπαιξε κάθετα και ο Σο άνοιξε το σκορ και στο 61' ο Γκέρλερ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χατζηγιοβάνης πέρασε αλλαγή στο 88' και στο 90' με σουτ εξ επαφής έκανε το 2-1 και πανηγύρισε έξαλλα, όμως εν τέλει η ομάδα του δεν κατάφερε να προκριθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα