Τράμπζονσπορ: Επίσημα νέος προπονητής των Μπακασέτα και Σιώπη ο Μπιέλιτσα

Τράμπζονσπορ: Επίσημα νέος προπονητής των Μπακασέτα και Σιώπη ο Μπιέλιτσα

bjelica_trabzon

bet365

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Νέναντ Μπιέλιτσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025.

Τον νέο της προπονητή βρήκε η Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα και του Σιώπη. Η ομάδα από την Τραπεζούντα είχε συμφωνήσει με τον Νέναντ Μπιέλιτσα και πλέον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψή του.

Ο Κροάτης κόουτς πέταξε στην Τουρκία και υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον πάγκο της Τράμπζον μέχρι το 2025, με της ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπιέλιτσα είχε απολυθεί από την Όσιγιεκ τον περασμένο Αύγουστο και από τότε έμεινε χωρίς ομάδα. Είχε καταφέρει να οδηγήσει τον κροατικό σύλλογο δύο σερί χρονιές στην τριάδα του πρωταθλήματος, ενώ στο παρελθόν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κροατίας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα