Καραγκιουμρούκ - Σίβασπορ 4-3: Ασίστ του Γούτα και ήττα από την ομάδα του Πίρλο σε τρελό ματς (vid)

Καραγκιουμρούκ - Σίβασπορ 4-3: Ασίστ του Γούτα και ήττα από την ομάδα του Πίρλο σε τρελό ματς (vid)

Καραγκιουμρούκ - Σίβασπορ 4-3: Ασίστ του Γούτα και ήττα από την ομάδα του Πίρλο σε τρελό ματς (vid)

bet365

Η ομάδα των Γούτα (έδωε ασίστ) και Χαρίση ηττήθηκε με 4-3 από την Καραγκιουμρούκ του Πίρλο, παρ' ότι ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο παιχνίδι.

Η Σίβασπορ των Χαρίση και Γούτα γνώρισε την ήττα με 4-3 στην έδρα της Καραγκιουμρούκ σ' ένα τρομερό παιχνίδι, με τον δεύτερο μάλιστα να δίνει και ασίστ.

Η ομάδα των δύο Ελλήνων ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Καϊσέδο στο 27ο λεπτό, όμως από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Εμπαγιέ Ντιανέ, ο οποίος πρώτα ισοφάρισε στο φινάλε του πρώτου μέρους και ύστερα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 53ο λεπτό.

Από σκόρερ έγινε δημιουργός και στο 69ο λεπτό έδωσε την ασίστ στον Οζντόεβ για το 3-1 προτού ο Σενεγαλέζος σκοράρει και πάλι για το 4-1 στο 80ο λεπτό και πετύχει χατ τρικ.

Κάπως έτσι έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης στην ιστορία του τουρκικού πρωταθλήματος που πετύχει χατ τρικ με τρεις διαφορετικές ομάδες (Καραγκιουμρούκ, Γαλατάσαραϊ, Κασίμπασα), με τον πρώτο να είναι ο δικός μας Φάνης Γκέκας, που το είχε καταφέρει αυτό με τις Σαμσουνσπόρ, Κόνιασπορ και Εσκισεχίρσπορ).

Η Σίβασπορ δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη κι έκανε την απέλπιδα προσπάθειά της για να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Λέκε Τζέιμς μπήκε στο 82ο λεπτό στην θέση του Σάιθ και σκόραρε δις στο 90+1' και στο 90+6', με τον Γούτα να του δίνει την ασίστ στο πρώτο από τα δύο, αφού έπιασε την κεφαλιά από σέντρα και την έδωσε στον Νιγηριανό που την έστειλα στα δίχτυα εβρισκόμενος λίγα μόλις εκατοστά από την γραμμή του τέρματος.

Όμως, η ομάδα των Χαρίση και Γούτα, που αγωνίστηκαν και οι δύο ως βασικοί, δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 και μένοντας στην 13η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο από την άλλη έφτασε τις δύο σερί νίκες και ανέβηκε στην 8η θέση με 29 βαθμούς.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα