Ατσού: Εγκλωβίστηκε στα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία εξαιτίας ενός... γκολ!

Νίκος Κικίδης
Ατσού: Εγκλωβίστηκε στα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία εξαιτίας ενός... γκολ!

bet365

Άσχημα παιχνίδια έπαιξε η μοίρα στον Κριστιάν Ατσού, ο οποίος την ημέρα του φονικού σεισμού είχε προγραμματίσει ταξίδι για Γαλλία αλλά τελικά το ακύρωσε εξαιτίας ενός... γκολ.

Η αγωνία παραμένει γύρω από την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Χατάισπορ, Κριστιάν Ατσού, ο οποίος αγνοείται στα ερείπια μετά τον φονικό σεισμό που κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.

Κι ενώ οι έρευνες για την εύρεσή του συνεχίζονται με τους συγγενείς του να έχουν τυπώσει εκατοντάδες φυλλάδια τα οποία έχουν διανεμηθεί σε νοσοκομεία, ο διοικητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Ατσού είχε προγραμματίσει ταξίδι για τη Γαλλία την ημέρα (6/12) που ο Εγκέλαδος χτύπησε την Τουρκία, όμως τελικά μια καλή εμφάνιση κι ένα γκολ απέναντι στην Κασίμπασα την προηγούμενη μέρα τον έπεισε να μείνει με συνέπεια να εγκλωβιστεί κάτω από τα χαλάσματα των κτηρίων.

«Ο Κριστιάν είχε μιλήσει στον προπονητή, Βόλκαν Ντεμιρέλ, πριν από το παιχνίδι με την Γκαζιαντέπ για να εξηγήσει την απόφασή του να φύγει, καθώς δεν είχε τον χρόνο που συμμετοχής που θα ήθελε. Είχε προγραμματίσει να πάει στη Γαλλία για να δει την οικογένειά του, αλλά στο επόμενο ματς έπαιξε καλά και σκόραρε απέναντι στην Κασίμπασα.

Ήταν πολύ χαρούμενος στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, οπότε αποφάσισε να ακυρώσει την πτήση. Είχε μια πτήση προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί αλλά τελικά την ακύρωσε. Έπειτα το μεσημέρι συνέβη ο σεισμός, πρόκειται για τραγωδία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα