Φενέρμπατσε: Συγκίνηση για τον 16χρονο φίλαθλο που ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 119 ώρες στα ερείπια

Φενέρμπατσε: Συγκίνηση για τον 16χρονο φίλαθλο που ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 119 ώρες στα ερείπια

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Φενέρμπατσε: Συγκίνηση για τον 16χρονο φίλαθλο που ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 119 ώρες στα ερείπια

bet365

Ο 16χρονος Καμιλτζάν Αγκντάς σκόρπισε την ελπίδα και τη συγκίνηση σε ολόκληρη την Τουρκία καθώς ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια 119 ώρες μετά τον φονικό σεισμό, φορώντας τη φανέλα της Φενέρ με την οποία κοιμήθηκε το μοιραίο βράδυ.

Η Τουρκία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τους δύο φονικούς σεισμούς που έπληξαν το νοτιοανατολικό κομμάτι της. Οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι σε Τουρκία και Συρία έχουν ξεπεράσει τους 25.000, ενώ χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια. Ακόμα και στην πιο δυσοίωνη συνθήκη, όμως, υπάρχουν και οι χαρμόσυνες ειδήσεις, κι ως τέτοια αντιμετωπίζεται η σαν από θαύμα διάσωση ενός 16χρονου αγοριού, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια 119 ώρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.

Ο Καμιλτζάν Αγκντάς κατάφερε να μείνει στη ζωή και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, σκορπώντας έστω και λίγη ελπίδα και χαρά στην τουρκική κοινότητα.

Το στοιχείο που προκάλεσε επιπρόσθετη εντύπωση είναι ότι ο 16χρονος φορούσε φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah» που συνομίλησε μαζί του, ο λόγος ήταν πως ο Καμιλτζάν πήγε για ύπνο με την κιτρινομπλέ φανέλα περιμένοντας με αγωνία την αναμέτρηση της ομάδας του που ήταν προγραμματισμένη την επόμενη μέρα.

Η Φενέρμπαχτσε δεν έμεινε αδιάφορη μπροστά στη φωτογραφία που διέρρευσε και έστειλε το μήνυμά της στον 16χρονο Καμιλτζάν μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media:

«Απόψε, στην 119η ώρα, πιστεύουμε στα θαύματα ξανά! Έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια στη σεζόν, σε περιμένουμε Καμιλτζάν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα