Σεισμός στην Τουρκία: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Χατάισπορ

Newsroom
Σεισμός στην Τουρκία: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Χατάισπορ

bet365

Tην απόφαση της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Τουρκίας για το υπόλοιπο της σεζόν ανακοίνωσε η Χατάισπορ, εξαιτίας των φονικών σεισμών που έπληξαν τη χώρα.

Η Χατάισπορ, ομάδα της πόλης που επλήγη περισσότερο από τον φονικό σεισμό, θα αποχωρήσει από την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με 17 ομάδες. Αγνωστο είναι αν θα υπάρξουν κυρώσεις και στους δύο συλλόγους οι οποίοι πάντως απειλούνται ακόμη και με υποβιβασμό. Mάλιστα, το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Τανέρ Σαβούτ εξακολουθεί να αγνοείται ή βρίσκεται κάτω από τα ερείπια.

«Εάν η Γκαζιαντέπ θέλει επίσης να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε με 17 ομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματα αυτών των δύο συλλόγων παραμένουν άθικτα», πρόσθεσε ο Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί. με την επισήμανση πως η Γκαζιαντέπ δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση. Η Χατάισπορ είναι 14η στη βαθμολογία, ενώ η Γκαζιαντέπ είναι στη 10η θέση. Η επανέναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος αναμένεται στις 3 Μαρτίου.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα