Τουρκία: Eπίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία της Ομοσπονδίας!

Βασίλης Μπαλατσός
Τουρκία: Eπίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία της Ομοσπονδίας!

bet365

Σοκαριστική επίθεση και πυροβολισμοί κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τουρκίας. Παραλίγο τραγωδία, καθώς μια σφαίρα πέρασε «ξυστά» από το κεφάλι του Χαμίτ Αλτιντόπ.

Παραλίγο τραγωδία στην Τουρκία! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της εγχώριας ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δράστες εισέβαλαν οπλισμένοι στα γραφεία και άνοιξαν πυρ!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ μια από τις επτά σφαίρες πέρασε «ξυστά» από το κεφάλι του παλαίμαχου Χαμίτ Αλτιντόπ, ο οποίος πλέον είναι μέλος του Δ.Σ.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο πριν προλάβουν να φτάσουν στα γραφεία οι δυνάμεις ασφαλείας. Οι Αρχές ερευνούν αυτή την επίθεση και αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα