Τραμπζονσπόρ: Έκλεισε τους Ουνουβάρ και Μποζόκ, ανακοίνωσε Γκμπαμίν

Τραμπζονσπόρ: Έκλεισε τους Ουνουβάρ και Μποζόκ, ανακοίνωσε Γκμπαμίν

Newsroom
Τραμπζονσπόρ: Έκλεισε τους Ουνουβάρ και Μποζόκ, ανακοίνωσε Γκμπαμίν

bet365

Η Τραμπζονσπόρ, που διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για τον Μασούρα σύμφωνα με τους Τούρκους, έκλεισε τον νεαρό εξτρέμ του Άγιαξ, Νασί Ουνουβάρ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας συμφώνησε με τον «αίαντα» για τον δανεισμό του πολύ ταλαντούχου Νασί Ουνουβάρ για ένα χρόνο. Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ έρχεται στην Τραμπζονσπόρ σε μία περίοδο που η τουρκική ομάδα διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα και είναι άγνωστο το αν ο ερχομός του θα επηρεάσει την μεταγραφική υπόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό.

Την περσινή σεζόν είχε 16 γκολ και 13 ασίστ σε 35 αγώνες με την δεύτερη ομάδα του Άγιαξ ενώ το φετινό καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Η ομάδα των Σιώπη και Μπακασέτα ανακοίνωσε ακόμη την απόκτηση του Ζαν-Φιλίπ Γκμπαμίν από την Έβερτον. Ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ αποκτήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο, χωρίς οψιόν αγοράς στο deal. Τα «ζαχαρωτά» ήθελαν να τον δώσουν για να πάρει παιχνίδια και να ανακτήσει την χαμένη του φόρμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πρόπερσι. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μόλις 18 εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Τέλος, η Τραμπζονσπόρ έκλεισε και τον Ουμούτ Μποζόκ της Λοριάν. Η τουρκική ομάδα συμφώνησε στα 2 εκατ. ευρώ με τους Γάλλους για την μεταγραφή του 25χρονου Τούρκου επιθετικού. Πέρυσι έκανε μία εξαιρετική χρονιά στην Τουρκία με την μέτριων δυνατοτήτων Κασίμπασα ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 20 γκολ και οκτώ ασίστ σε 41 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα