Μακέντα και Χατζηγιοβάνης βασικοί στο ντεμπούτο τους με την Ανκαραγκουτσού

Μακέντα και Χατζηγιοβάνης βασικοί στο ντεμπούτο τους με την Ανκαραγκουτσού

bet365

Το πρώτο τους επίσημο ματς στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού θα πραγματοποιήσουν οι Φεντερίκο Μακέντα και Τάσος Χατζηγιοβάνης και μάλιστα ως βασικοί κόντρα στην Κόνιασπορ. Στο αρχικό σχήμα και ο επίσης πρώην του Παναθηναϊκού, Γκίας Ζαχίντ.

«Πράσινο» χρώμα στην ενδεκάδα της Ανκαραγκουτσού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, τους οποίους ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι, πήραν φανέλα βασικού και θα κάνουν ντεμπούτο με τον σύλλογο της Άγκυρας στο τουρκικό πρωτάθλημα κόντρα στην Κόνιασπορ.

Ο Ιταλός φορ θα αγωνιστεί έτσι για πρώτη φορά με νέα ομάδα έπειτα από τέσσερις συναπτές σεζόν στο Τριφύλλι, ενώ ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο φιλικό με τη Γκεντσλερμπιρλιγκί, θα παίξει το παρθενικό του επίσημο ματς στο εξωτερικό μετά από συνολικά μια εννιαετία στα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα των Πρασίνων.

Μάλιστα, στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων φιγουράρει και ο πρώην συμπαίκτης τους στον Παναθηναϊκό, Γκίας Ζαχίντ, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από το 2021.

Στον πάγκο ξεχωρίζει η παρουσία του πρώην μεσοεπιθετικού του Παναιτωλικού, Γκρέγκορι Αριγίμπι, αλλά και ο άλλοτε σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, Χεσέ!

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα