«Ανέβηκε η Φιορεντίνα για τον Μπακασέτα»

Newsroom
 «Ανέβηκε η Φιορεντίνα για τον Μπακασέτα»

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είναι το πρόσωπο των ημερών στην Τουρκία, με αφορμή ενδεχόμενη μετακίνησή του στους «βιόλα».

Σε πρόσωπο των ημερών στην Τουρκία είναι ο Τάσος Μπακασέτας, με αφορμή τα όσα λέγονται/γράφονται εκεί για ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Φιορεντίνα. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως οι «βιόλα» «χτύπησαν» επίσημα την πόρτα της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού και προσφέρουν για χάρη του 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι πρωταθλητές της γειτονικής χώρας ζητούν 10 (η Αλάνιασπορ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του περίπου 20%).

Παρόλα αυτά υπάρχει η αίσθηση πως οι δύο ομάδες θα τα «βρουν» και τα σημερινά (20/6) νεότερα που μεταδίδονται από μερίδα του Τύπου στην Τουρκία σχολιάζουν ότι από το «Αρτέμιο Φράνκι» ανέβασαν την πρότασή τους περίπου στα 7 εκατομμύρια, ενώ στα ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ φιλοξενούνται «διαρροές» από τον πρόεδρό της Αχμέτ Αμπαόγλου που φέρεται να λέει πως «ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον ώστε να γίνει μεταγραφή».

Η ουσία πάντως είναι ότι ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Τουρκία.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα