Υπάρχουν και... χειρότερα: Κουκουλοφόροι με γιαταγάνια οπαδοί της Καϊσέρισπορ καθ΄ οδόν για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας (vid)

Newsroom
Υπάρχουν και... χειρότερα: Κουκουλοφόροι με γιαταγάνια οπαδοί της Καϊσέρισπορ καθ΄ οδόν για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας (vid)

bet365

Σοκαριστική είναι η εικόνα που δημοσίευσαν στα social media κουκουλοφόροι οπαδοί της Καϊσέρισπορ, οι οποίοι ταξίδεψαν με γιαταγάνια στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας απέναντι στη Σίβασπορ.

Τα έκτροπα του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έκαναν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, αλλά... υπάρχουν και χειρότερα. Συγκεκριμένα, στην Τουρκία, με αφορμή τον αντίστοιχο τελικό Κυπέλλου.

Η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου και η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα κοντράρονται με στόχο την κούπα (26/6, 20:00) και το κλίμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έγινε από νωρίς «πολεμικό». Με μία μερίδα οπαδών των τυπικά γηπεδούχων να ταξιδεύουν από την Καισάρεια στην Κωνσταντινούπολη με γιαταγάνια!

Όπως φαίνεται στη σοκαριστική εικόνα που ανήρτησαν στα social media, οι κουκουλοφόροι πόζαραν με μάσκες που φέρουν σκελετούς και ένας εξ αυτών κρατάει το γιαταγάνι στο χέρι του.

Η εχθρική ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» συνεχίστηκε με συμπλοκές σώμα-με-σώμα το πρωί της Πέμπτης και υλικές ζημίες σε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς των δύο ομάδων.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα