Τράμπζονσπορ - Μπεσίκτας 1-1: Απόλυτη ισορροπία και στο +13 η ομάδα των Μπακασέτα - Σιώπη

Newsroom
Τράμπζονσπορ - Μπεσίκτας 1-1: Απόλυτη ισορροπία και στο +13 η ομάδα των Μπακασέτα - Σιώπη

bet365

Με τους Μπακασέτα και Σιώπη στο βασικό σχήμα, η Τράμπζονσπορ έμεινε στο 1-1 με τη Μπεσίκτας, αλλά ακόμα η διαφορά της από τη δεύτερη Κόνιασπορ παραμένει... απλησίαστη (+13).

Μπορεί να έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, αλλά ακόμα κι έτσι η Τράμπζονσπορ εξακολουθεί να κρατά σφικτά στα χέρια της τον φετινό τίτλο. Με τους Μπακασέτα και Σιώπη να ξεκινούν στην αρχική ενδεκάδα, η Τράμπζο έμεινε στο 1-1 με την Μπεσίκτας, με την διαφορά της πλέον από την δεύτερη Κόνιασπορ να βρίσκεται στους 13 βαθμούς!

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κορνέλιους να μετουσιώνει σε γκολ την ασίστ του Τουρκμέν και να βάζει την ομάδα του σε θέση οδηγού. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μπατσουαγί δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Μπεσίκτας από το σημείο του πέναλτι, όμως στο 72΄ο Ροζιέρ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 80΄ ο Λάριν άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής, με το τελικό 1-1 να μένει μέχρι τέλους στο ντεμπούτο του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ, στον πάγκο της Μπεσίκτας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα