Τράμπζονσπορ: Τεσσάρα... τίτλου με βασικούς Μπακασέτα-Σιώπη κόντρα στην Αλάνιασπορ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Τράμπζονσπορ: Τεσσάρα... τίτλου με βασικούς Μπακασέτα-Σιώπη κόντρα στην Αλάνιασπορ

bet365

Σαρωτική η Τράμπζονσπορ, απέδρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Αλάνιασπορ και ξέφυγε με 14 βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου! Ασίστ ο Σιώπης, βασικός ο Μπακασέτας.

Αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται για την Τράμπζονσπορ. Με βασικούς τους Μπακασέτα-Σιώπη, η πρωτοπόρος Τουρκίας ήταν επιβλητική στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα των δύο διεθνών μας, Αλάνιασπορ, επικράτησε με 4-0 και συνεχίζει να οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα με διψήφια διαφορά από τη δεύτερη Κόνιασπορ.

Η ομάδα από την Τραπεζούντα «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ σε 34 λεπτά! Ο Ενουακάμε πήρε πρώτος τη σκυτάλη και ευστόχησε δύο φορές, στο 5' και το 26' για το 0-2, με τον Κορνέλιους να γράφει το 0-3 στο στο 36'. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε και το... κερασάκι στην τούρτα από τον Τοκόζ, μετά από ασίστ του Μανώλη Σιώπη!

Ο Έλληνας χαφ έπαιξε για όλο το 90λεπτο, ο ηγέτης «Μπάκα» έγινε αλλαγή στο 84' και η Τράμπζονσπορ σφράγισε άλλη μια νίκη, που τη φέρνει στο +14 με ματς περισσότερο από τη 2η θέση.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα