Γούτας: O προπονητής της Σίβασπορ αποθεώνει τον Έλληνα αμυντικό

Γούτας: O προπονητής της Σίβασπορ αποθεώνει τον Έλληνα αμυντικό

Βασίλης Μπαλατσός
 Γούτας: O προπονητής της Σίβασπορ αποθεώνει τον Έλληνα αμυντικό

bet365

O τεχνικός της Σίβασπορ, Ρίζα Τσαλιμπάι έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική.

Ο Δήμητρης Γούτας διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με τη φανέλα της Σίβασπορ. Ο υψηλόσωμος στόπερ είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, έχοντας 12 συμμετοχές, με 1.080 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει σκοράρει και τέσσερις φορές.

Με τις εμφανίσεις του ο 27χρονος αμυντικός τράβηξε το βλέμμα του Τζον Φαν'τ Σχιπ και κέρδισε την κλήση του στην Εθνική για τα ερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ισπανία (11/11, 21:45) και Κόσοβο (14/11, 21:45).

O προπονητής της Σίβασπορ, Ρίζα Τσαλιμπάι, μιλώντας σε σημερινή (4/11) συνένετυξη Τύπου ενόψει της Κυριακάτικης (6/11, 12:30) αναμέτρηση με την Γκιρεσούνσπορ αποθέωσε τον Δημήτρη Γούτα, τονίζοντας πως αξίζει μια θέση στην Εθνική Ελλάδας.

«Κατ' αρχήν να πω ότι ο Δημήτρης το αξίζει πραγματικά να είναι στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ποιότητα ως άτομο. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι πειθαρχημένος, δεν ρισκάρει στα ματς, είναι επικοινωνιακός με τους συμπαίκτες του. Του αξίζει η κλήση στην Εθνική και ελπίζω να είναι επιτυχημένη η παρουσία στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα