Πέλκας: «Φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε λόγω Περέιρα»

Πέλκας: «Φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε λόγω Περέιρα»

Βασίλης Μπαλατσός
Πέλκας: «Φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε λόγω Περέιρα»

bet365

Σύμφωνα με εφημερίδα της Τουρκίας, ο Δημήτρης Πέλκας θα αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, λόγω τoυ αγωνιστικού πλάνου του προπονητή του, Βίτορ Περέιρα.

Ο Δημήτρης Πέλκας φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Cumhuriyet»,ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το τουρκικό κλαμπ, λόγω τoυ αγωνιστικού πλάνου που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής του, Βίτορ Περέιρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Πέλκας, που είχε προβλήματα με τον Πορτογάλο προπονητή παλαιότερα, έδειξε ξεκάθαρα τη στάση του όταν έγινε αλλαγή στο 41ο λεπτό αυτού του αγώνα με την Κόνιασπορ. Αυτός ο ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι το νέο σύστημα παιχνιδιού δεν του ταιριάζει. Πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει ελευθερία στο γήπεδο. Αν συνεχιστεί έτσι, θα ζητήσει άδεια από τη διοίκηση για να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Υπήρχε μία πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ στην αρχή της σεζόν, αλλά η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ την απέρριψε επειδή βρήκε αυτό το ποσό χαμηλό».

O Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρυσι σε 42 παιχνίδια είχε 10 γκολ και 8 ασίστ, ενώ φέτος έχει μόλις εννιά συμμετοχές χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει κάποιο γκολ.

Πάντως να επισημάνουμε πως μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από Τράμπζονσπορ (3-1), Αλάνιασπορ (1-2) και Κόνιασπορ (2-1) η θέση του Πορτογάλου τεχνικού κρίνεται επισφαλής. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Περέιρα αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα, με τον Τόρστεν Φινκ να «καραδοκεί» για τη διαδοχή. Φυσικά αν ο Περέιρα δεν συνεχίσει στη «Φενέρ» τότε αλλάζουν και τα δεδομένα για τον Δημήτρη Πέλκα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα