Η Φενέρ έδωσε κατά λάθος χρήματα για μεταγραφή σε... πωλητή αυτοκινήτων!

Newsroom
Η Φενέρ έδωσε κατά λάθος χρήματα για μεταγραφή σε... πωλητή αυτοκινήτων!

bet365

Πρωταγωνίστρια σε μια από τις πιο περίεργες μεταγραφικές ιστορίες είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία κατέθεσε κατά λάθος χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζάιτς σε... ολλανδική εταιρεία αυτοκινήτων.

Κατάθεση χρημάτων σε... λάθος λογαριασμό έκανε η Φενέρμπαχτσε και βρέθηκε προς στιγμήν σε μπελάδες.

Σε μια από τις πιο περίεργες ιστορίες του μεταγραφικού παζαριού, η αντίπαλος του Ολυμπιακού τα έκανε όλα... λάθος όταν κλήθηκε να εξοφλήσει την Έμπολι για τη μεταγραφή του Μίχα Ζάιτς, καθώς αντί να πληρώσει τους Ιταλούς τελικά έστειλε χρήματα σε μια ολλανδική εταιρεία αυτοκινήτων.

Οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει για την αποπληρωμή του συνολικού ποσού των 4 εκατομμυρίων ευρώ σε δόσεις, όμως η τελική κατάθεση που ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2021 δεν κατέληξε ποτέ στο λογαριασμό της Έμπολι.

Αντίθετα, ο... τυχερός της υπόθεσης ήταν ένας πωλητής αυτοκινήτων με έδρα στην Ολλανδία, ο οποίος είδε τα ταμεία του να... φουσκώνουν κατά 831.000 ευρώ από τη μια στιγμή στην άλλη. Φυσικά οι άνθρωποι της Φενέρ όταν συνειδητοποίησαν το τεράστιο λάθος απαίτησαν την ακύρωση της συναλλαγής, με τους Ολλανδούς όμως να δίνουν αρνητική απάντηση.

Τελικά η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό με τους Τούρκους να δικαιώνονται από το δικαστήριο και να παίρνουν πίσω το ποσό, το οποίο ακολούθως θα μεταφερθεί στην Έμπολι για την αποπληρωμή της μεταγραφής.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα