Μπαρτσελόνα: Χάνει το «clasico» ο Ραφίνια, αμφίβολος και για Νάπολι

Μπαρτσελόνα: Χάνει το «clasico» ο Ραφίνια, αμφίβολος και για Νάπολι

Ανδρέας Σουλάι
Raphinha

bet365

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ραφίνια κόντρα στην Οσασούνα, καθώς ο Βραζιλιάνος θα χάσει σίγουρα τον τελικό του Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι κρίνεται αμφίβολη.

Νέο πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα. Στα «πιτς» θα μπει και ο Ραφίνια καθώς ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στον ημιτελικό του Super Cup με την Οσασούνα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ο Ραφίνια θα χάσει αναμενόμενα τον τελικό της Κυριακής με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται να είναι πιο σοβαρό καθώς ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού.

Μάλιστα, με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του στην πρώτη αναμέτρηση με τη Νάπολι για τη φάση των «16» του Champions League κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα