Ολυμπιακού: Η αποχώρηση του Χρήστου Θέου και η παρουσία άλλου γιατρού στο Λονδίνο

Ολυμπιακού: Η αποχώρηση του Χρήστου Θέου και η παρουσία άλλου γιατρού στο Λονδίνο

Ο Θέος

bet365

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού αποχωρεί από την ομάδα και στο Λονδίνο ταξίδεψε ο γιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης.

Ο Χρήστος Θέος ήταν από το 2011 στην ομάδα του Ολυμπιακού έχοντας προσφορά ετών στην ομάδα. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό και το νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι απλά ή εύκολα. Η συνεργασία του με την πειραϊκή ΠΑΕ δεν αναμένεται να συνεχιστεί.

Ο κ. Θέος δεν μετέβη στο Λονδίνο αλλά αντ' αυτού ήταν ο Ανδρέας Πισκοπάκης, που έχει να επιδείξει παρουσία στην ομάδα του Ατρόμητου.

Θυμίζουμε πώς μπήκε επισήμως τέλος στη συνεργασία Ολυμπιακού με το Metropolitan με την αναφορά ότι «έπαιξε ένα πάρα πολύ βρώμικο παιχνίδι» μετά τα όσα έγιναν και με την υπόθεση του Χουάνκαρ και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα έχει νέο ιατρικό συνεργάτη και πολύ πιθανόν και άλλον άνθρωπο ως επικεφαλής του ιατρικού του επιτελείου. Όλα αυτά τα στοιχεία προκύπτουν σε ρεπορταζιακό επίπεδο καθώς από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει το παραμικρό σε αυτή τη φάση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα