Νταμπράουσκας: «Ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση, ηττηθήκαμε από ένα παιδικό λάθος»

Newsroom
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως στις Σέρρες ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση των Κρητικών, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και μετά το τέλος του ματς ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέφερε στη NOVA:

«Νομίζω πως ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, είχαμε την καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας. Ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και ένα τέλειο σουτ από τον αντίπαλο. Βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξαμε τον σχηματισμό μας, δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Είχαμε τρεις με τέσσερις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς. Αν και δεν είχαμε σκοράρει, πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε γκολ, στο τέλος κάναμε ένα παιδικό λάθος και γνωρίσαμε την ήττα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ωραίο να χάνεις, πρέπει να συνεχίσουμε, να εμπιστευτούμε την διαδικασία γιατί ήμασταν καλύτεροι σήμερα, και θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση, δεν έγινε τίποτα τραγικό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα