Βόκολος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο»

Newsroom
λαμια

bet365

Για το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση των παικτών του αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος.

Η Λαμία το πάλεψε αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και ανέφερε ότι άξιζε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα βάση της εικόνας της.

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια»

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς: «Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κατι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος».

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς: «Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα