Λαμία-Παναθηναϊκός: «Συστημένο» σουτ-πλασέ του Μλαντένοβιτς στο «Γ» και 0-1 (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Μλαντένοβιτς σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που μάλιστα ήταν εξαιρετικό σε εκτέλεση.

Το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σημείωσε σήμερα (4/11) ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος και άνοιξε το σκορ στο ματς της Λαμίας. Και τι γκολ...

Οι «πράσινοι» πίεσαν ψηλά, ανέκτησαν την κατοχή ύστερα από λάθος πάσα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ο Μαντσίνι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, χωρίς όμως να βρει συμπαίκτη του μέσα στα αντίπαλα καρέ.

Η μπάλα έφτασε στον 32χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έκανε μία επαφή έξω από την μεγάλη περιοχή και αμέσως μετά έκανε ένα αριστουργηματικό σουτ/πλασέ, όπου η μπάλα πήγε «συστημένη» στο «Γ» της εστίας και έτσι τόσο ο πορτιέρε Κοσέλεφ όσο και ο Κυριακός Παπαδόπουλος που ήταν κοντά στη γραμμή, δεν μπόρεσαν να την αποκρούσουν.

Μάλιστα ο Σέρβος πανηγύρισε μαζί με τον Αράο, με τον οποίο είχε έντονη λογομαχία στο πρόσφατο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Πανσερραϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα