Σκάρπα: Η Παλμέιρας θέλει τον επαναπατρισμό του - Η Νότιγχαμ δεν τον παραχωρεί δανεικό

Newsroom
scarpa

bet365

Η Παλμέιρας σκέφτεται να κινηθεί για τον δανεισμό του Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ συζητά μόνο την περίπτωση μεταγραφής.

Σύμφωνα με Μέσα της Βραζιλίας, η Παλμέιρας μελετά τις δυνατότητες επαναπατρισμού του Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι διατεθειμένη να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο για την πώληση του παίκτη και όχι για δανεισμό.

Ο μέσος που, επί του παρόντος βρίσκεται στη χώρα μας και στον Ολυμπιακό, απασχολεί συχνά τον Τύπο της πατρίδας του με τις Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Φλαμένγκο και Φλουμινένσε να εξετάζουν την περίπτωση του.

Από την πλευρά της η Φόρεστ συμφώνησε να διαπραγματευτεί μόνο την πώληση του παίκτη, σύμφωνα με το PVC, αποκλείοντας την πιθανότητα δανεισμού. Ωστόσο και η Παλμέιρας δεν σκοπεύει να ανοίξει επενδύσει στον 29χρονο μέσο.

Ο Σκάρπα στην ομάδα του Πειραιά -με δεδομένη την εξαιρετική κατάσταση του Κώστα Φορτούνη- μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές και 327 λεπτά, χωρίς γκολ ή ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα