ΑΕΚ: Άλβες, Κουχάρσκι και Αναστασόπουλος επισκέφθηκαν το μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης

ΑΕΚ: Άλβες, Κουχάρσκι και Αναστασόπουλος επισκέφθηκαν το μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης

Newsroom
Άλβες, Κουχάρσκι και Αναστασόπουλος επισκέφθηκαν το μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης

bet365

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ επισκέφθηκε το μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης με την ευκαιρία του αγώνα που έδωσε η ομάδα τους στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικός διευθυντής, Ράντεκ Κουχάρσκι και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης», Πάνος Αναστασόπουλος επισκέφθηκαν το Μουσείο Προσφυγικού και Αθλητικού Πολιτισμού της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η επίσκεψη αυτή έγινε στο περιθώριο της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου επικράτησαν εύκολα με 3-0. Οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών αντάλλαξαν φανέλες και αναμνηστικά δώρα, ενώ οι κύριοι Άλβες και Κουχάρσκι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν για την πρόοδο και τις επιτυχίες του συλλόγου.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για την επίσκεψη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα