ΠΑΟΚ: Στα 35 του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έστειλε μήνυμα… επιστροφής στα γήπεδα

ΠΑΟΚ: Στα 35 του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έστειλε μήνυμα… επιστροφής στα γήπεδα

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα 35 του δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και στέλνει μήνυμα επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι αποφασισμένος να προσφέρει σε όποια ομάδα του ζητηθεί, αν και από το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός περίμενε μια πρόταση από το εξωτερικό η οποία δεν ήρθε και έχοντας επιστρέψει μαζί με την οικογένεια του στην Ολλανδία θέλει να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του σε κάποια ολλανδική ομάδα.

«Η Φορτούνα Σιτάρντ, η Τσβόλε και νομίζω και η Αλμίρε είχαν δείξει ενδιαφέρον. Αλλά δεν ήμουν πρόθυμος να επιστρέψω καθώς ήθελα να μείνω στο εξωτερικό. Τώρα όμως θα προτιμούσα να βρω μια ομάδα στην Ολλανδία μιας και έχω επιστρέψει με την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να σταθώ στο επίπεδο της Eredivisie», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική έκδοση του ESPN.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα