ΕΠΟ: Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Φρόιντφελντ

Newsroom
Υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ο Φρόιντφελντ

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο Πίτερ Φρόιντφελντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία και από σήμερα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Πίτερ Φρόιντφελντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ομοσπονδία κι έτσι από σήμερα είναι επίσημα ο νέος αρχιδιαιτητής, δηλαδή ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε πως θα φέρει μαζί τουλάχιστον έναν δικό του συνεργάτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον υπεύθυνο του VAR, Ζοάο Κάπελα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ υπέγραψε αργά χθες βράδυ το συμβόλαιό του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κατόπιν αυτού, από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα