Μπίσεσβαρ: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ήχο της Τούμπας»

Μπίσεσβαρ: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ήχο της Τούμπας»

Newsroom
Μπίσεσβαρ: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ήχο της Τούμπας»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε φυσικά και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ για τον οποίου είχε να πει τα καλύτερα για τα χρόνια που πέρασε εκεί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalprimeur» όπου ρωτήθηκε φυσικά και για τα χρόνια που πέρασε στον «δικέφαλο του βορρά» από τον οποίο έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στην ομάδα.

Ο 35χρονος παίκτης τόνισε πως με τον ΠΑΟΚ υπήρξε μία τετραετία που κυριάρχησαν στην Ελλάδα σε σημείο που όταν πήγαιναν να παίξουν δεν είχαν αμφιβολία για το αν θα νικήσουν, αλλά για το πόσα γκολ θα βάλουν.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους φιλάθλους του «δικεφάλου του βορρά» και την Τούμπα τονίζοντας πως ποτέ ξανά δεν έχει βιώσει τέτοιο συναίσθημα, όσα ντέρμπι και να έπαιξε στην Ολλανδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που με προσέλκυσε πραγματικά. Πίστεψα στις δικές μου δυνατότητες και στο πλάνο του συλλόγου. Κυριαρχήσαμε για τέσσερα χρόνια... Ποτέ άλλοτε δεν είχα τέτοιο συναίσθημα όταν πήγαινα σε αγώνες όπως εκείνη την σεζόν. Δεν αναρωτιόμουν αν θα κερδίζαμε στα ματς, απλά σκεφτόμουν πόσα γκολ θα βάζαμε ξανά».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Έχω παίξει αρκετά κλασικά ντέρμπι στην Ολλανδία, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Με τον ήχο της Τούμπας».

Όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου: «Ο Μπίσεσβαρ είναι ήρωας στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του».

Για τις εκδηλώσεις λατρείας:

«Έπρεπε να φωτογραφίζομαι κάθε μέρα. Με ευχαριστούσαν για το πρωτάθλημα. Η τρέλα γύρω από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι επίσης απαράμιλλη. Για παράδειγμα, ο τελικός του κυπέλλου έπρεπε να παιχτεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, δεν λήφθηκαν επαρκώς υπόψιν ο κόσμος και η αγάπη για την ομάδα. Κοιμηθήκαμε στο ξενοδοχείο και πήγαμε με το λεωφορείο στο γήπεδο. Ήταν απίστευτο το τι έβλεπα! Υπήρχαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο, με ουρές δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων. Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω με το λεωφορείο. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο και μας πήγαν στο γήπεδο με μικρά φορτηγάκια».

Για τα επεισόδια που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Η αστυνομία εκτόξευε τακτικά δακρυγόνα και έκλαιγα στο γήπεδο. Ένας αναπτήρας όπως αυτός που πέταξαν στον Κλάασεν είναι πολύ φυσιολογικό στην Ελλάδα. Το να κάνεις ένα καλό κόρνερ είναι αδύνατο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα