Βόλος: Χωρίς Ντέλετιτς, Σιέλη, Μύγα και τους διεθνείς συνεχίζονται οι προπονήσεις

Βόλος: Χωρίς Ντέλετιτς, Σιέλη, Μύγα και τους διεθνείς συνεχίζονται οι προπονήσεις

Newsroom
Ο Ντέλετιτς με τον Αϊτόρ

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος περιμένει να δει αν θα έχει τον Μίλος Ντέλετιτς στη διάθεσή του με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του Βόλου μετά τη διακοπή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με αρκετές απουσίες συνεχίζονται αυτό το διάστημα οι προπονήσεις του Βόλου καθώς εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ντέλετιτς, Σιέλης και Μύγας.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Κώστας Μπράτσος περιμένει να δει αν ο Ντέλετιτς καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του προκειμένου να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη μετά τη διακοπή για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς ο Βόλος χρειάζεται βαθμούς για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά. Κανονικά προπονείται πλέον ο Μπαριέντος που τίθεται ξανά στη διάθεση του Μπράτσου.

Από εκεί και πέρα το διάστημα που διανύουμε απόντες είναι ακόμα τέσσερις παίκτες των κυανέρυθρων που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Πρόκειται για τον Άλχο που έχει κληθεί στην Εθνική Φινλανδίας και για τους Ασλανίδη, Κίτσο και Μεταξά που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα