Τζιοβάνι: Η καρδούλα του για τη συνέντευξη του Δάρα στο Gazzetta

Τζιοβάνι: Η καρδούλα του για τη συνέντευξη του Δάρα στο Gazzetta

Newsroom
Τζιοβάνι

bet365

Ο θρυλικός Τζιοβάνι έστειλε την... καρδούλα του στο λογαριασμό του Instagram του Gazzetta για τη συνέντευξη του Χρήστου Δάρα στην ιστοσελίδα μας.

Σ' ένα μεγάλο μέρος της εξομολογητικής του συνέντευξης στο Gazzetta, ο Χρήστος Δάρας, αναφέρεται στο ματς με τον Ηρακλή - εκεί όπου ο Τζιοβάνι υπέστη ρήξη χιαστού.

Το απόσπασμα όπου αναφέρεται στην εγχείρηση στον Τζιοβάνι:

Κύριε Δάρα, πάντα, ε;

«Πάντα, πάντα... Σου έφευγαν τα κάτουρα. Όταν χτύπησε ο Τζιοβάνι, παίζουμε με τον Ηρακλή. Χτυπάει στο 76ο λεπτό».

Τον χτύπησε ο Σέμος.

«Ο Σέμος, εντάξει. Μιλάμε για έναν κύριο. Κύριος, κύριος! Ήρθε εδώ στο νοσοκομείο την άλλη μέρα και έκλαιγε.

Και πρέπει εγώ να εξετάσω ποιον; Τον Τζιοβάνι, την πιο ακριβή μεταγραφή, 2 δισ. δραχμές τότε, να τον εξετάσω, με το Καυτανζόγλειο να βράζει. Και με το που πάω να κάτσω στον πάγκο, με παίρνει τηλέφωνο ο Κόκκαλης που έβλεπε το ματς δορυφορικά από την Αμερική με τους ομογενείς.

Μου λέει: "Τι έχει;". Αντε τώρα να κάνεις διάγνωση χιαστού, μέσα στο χορτάρι ή άντε να πεις στον Κόκκαλη τότε λάθος διάγνωση. Το ίδιο βράδυ τον εγχειρίζω εδώ, στις 3 τα ξημερώματα, στο ακριβώς από πάνω δωμάτιο. Περιττό να σου πω ότι τα λουλούδια κι οι ανθοδέσμες την επόμενη μέρα ήταν από την πόρτα του νοσοκομείου μέχρι τον παραλιακό δρόμο στα 500 μέτρα.

@gazzetta.gr Όταν ο Κόκκαλης πήρε τηλέφωνο τον Δάρα, για να μάθει για τον τραυματισμό του Τζιοβάνι #gazzetta #fy #fyp #fygreece #giovani #olympiakos #olympiacos ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Ο μάγος λοιπόν, δεν παράβλεψε να δείξει την αγάπη και την εκτίμησή του για τον κ. Δάρα.

Το ποστάρισμα του Gazzetta κι η αντίδραση του Τζιοβάνι:

Τζιοβάνι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα