Μαρινάκης για εκλογή Φρόιντφελντ: «Ξεφτίλα αυτό που γίνεται για τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρώντας από τη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου αρχιδιαιτητή έκανε λόγο για ξεφτίλα και πως όλο αυτό γίνεται για τους Σαββίδη - Μελισσανίδη!

Με 8 υπέρ και 2 λευκά (ΠΣΑΠΠ) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ψήφισε υπέρ του Σουηδού για βα είναι ο νέος αρχιδιαιτητης τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησα να σταλούν τρία ακόμα βιογραφικά από την UEFA ώστε να εξεταστούν και να καταλήξουν στον πιο κατάλληλο.

Ωστόσο, στη ψηφοφορία που έγινε, οι ομάδες της Super League ανέδειξαν τον Σουηδό Φρόιντφελντ ως νέο αρχιδιαιτητή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, έκανε λόγο για ξεφτίλα καθώς οι ομάδες έκαναν το χατίρι του Μελισσανίδη και του Σαββίδη.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται σήμερα για τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Μελισσανίδη! Ξεφτίλα! Άλλα συμφωνήσατε στην SUPER LEAGUE και άλλα εδώ! Ξαναλέω: Ξεφτίλα!» Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ψηφοφορία.

Καραπαπάς: «Στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία»

Ο Καραπαπάς από την άλλη συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή από πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα. Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυνεννοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα