ΕΠΟ: Νέος αρχιδιαιτητής ο Φρόιντφελντ, αποχώρησαν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δημήτρης Τομαράς
Φρόιντφελντ

bet365

Με 8 υπέρ και 2 λευκά (σ.σ. ΠΣΑΠΠ) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ψήφισε υπέρ του Φρόιντφελντ για να είναι ο νέος αρχιδιαιτητης τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Αποχώρησαν και δεν ψήφισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο Σουηδός Φρόιντφελντ είναι ο άνθρωπος που πρότεινε ο Τάκης Μπαλτάκος για νέο αρχιδιαιτητή και τελικά ψηφίστηκε αυτή η επιλογή με 8 υπέρ και 2 λευκά (σ.σ. ΠΣΑΠΠ).

Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό ζήτησαν να στείλει η UEFA τρία ακόμα βιογραφικά, τα οποία θα αξιολογηθούν από τους εμπλεκόμενους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο αυτό είπε ότι «ο Μπαλτάκος ξέθαψε βιογραφικά και δεν ζήτησε γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του».

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό κι έτσι οι «αιώνιοι» αποχώρησαν χωρίς να ψηφίσουν. Πλέον, πρέπει να εγκριθεί και από την Εκτελεστική Επιτροπή η επιλογή του Φρόιντφελντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα