Η Θύρα 7 τίμησε τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη (vid)

Newsroom
Θύρα 7 στα Τέμπη

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον δρόμο για την Σερβία, έκαναν στάση στο μνημείο των Τεμπών και τίμησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο στα Τέμπη, κατά την διάρκεια της επιστροφής από το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 4 Οκτωβρίου του 1999, τίμησε η Θύρα 7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που πηγαίνουν οδικώς στην Σερβία για το αυριανό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα, πέρασαν από το σημείο που υπάρχει το μνημείο για τις έξι αδικοχαμένες ψυχές και έκαναν μία ολιγόλεπτη στάση.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο video τίμησαν «αυτούς που πήγαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και δεν γύρισαν πίσω», κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από 24 χρόνια, την ζωή τους έχασαν οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών) και Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα