Νταμπράουσκας: «Ήρωες οι παίκτες μου που κράτησαν το μηδέν με ΑΕΚ, παίξαμε καλύτερα από ότι με ΠΑΟΚ» (vid)

Newsroom
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ήρωες από την στιγμή που κράτησαν το μηδέν κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα.

Ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας για την 7η αγωνιστική της ΑΕΚ με 2-0, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Δεν θέλω να πω αν ήταν η καλύτερη ή η χειρότερη. Ηταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Ο τρόπος που εκτελέστηκε το πλάνο μας ήταν σε σημαντικό επίπεδο. Σημαντικό ήταν και το γρήγορο γκολ. Μας βοήθησε να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερο το αποψινό μας παιχνίδι. Ειμαι χαρούμενος γιατί ακολουθήσαμε την ένταση του παιχνιδιού. Μετά τις αλλαγές της ΑΕΚ πήγαμε πίσω, αλλά δεν δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να μπει στην περιοχή μας. Οι παίκτες μας είναι ήρωες γιατί κράτησαν το μηδέν κόντρα σε ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι θα το κάνουν πολλές ομάδες αυτό. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης και τον ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα