Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/09) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο τελικό στο Super League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τα όσα έκαναν Ευαγγέλου και Παπαπέτρου και το ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ που έρχεται στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Λεσόρ-Μιλουτίνοφ: Θηρία στη στρατόσφαιρα!»

Sport Day: Δεν πάει άλλο! Αλλοίωση του πρωταθλήματος, μετά τις ομορφιές Παπαπέτρου κι Ευαγγέλου! Επικίνδυνο το ΟΑΚΑ! Πρόβλημα στατικότητας των μεταλλικών κατασκευών του κεντρικού σταδίου και του ποδηλατοδρομίου. Δεν παίζουν με ΠΑΟΚ Σπόραρ και Πάλμερ Μπράουν. Ολυμπιακός: Με το ίδιο πνεύμα, οπ Μαρτίνεθ μίλησε για τη νοοτροπία της ομάδας που χτίζει και το επερχόμενο ματς στο «Ζωσιμάδες». Ετοιμος για 11άδα ο Γιόβετιτς. Δυσκολεύει τη ζωή της η ΑΕΚ, τι έδειξε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τι ισχυρίζεται ο Κούγιας για Μελισσανίδη.

Live Sport: Ντροπή, έθεσαν σε κίνδυνο χιλιάδες ζωές στο ΟΑΚΑ! Δικαιολογημένη οργή και αιχμές από τον Παναθηναϊκό. Θηρία στη στρατόσφαιρα! Ασταμάτητος ο Ματίας Λεσόρ, ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε και... τρομάζει. Καλύτερα Ρέτσος και Φορτούνης, στα σκαριά νέο συμβόλαιο για Τάισον, έτοιμος ο Βίντα για ΟΦΗ. Της... γραμμής το κάγκελο στο ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Φως των Σπορ: Ο Νίκολα και το... κίνητρο. Με εκπληκτικό Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός νίκησε 64-84 το Περιστέρι και απόψε θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έβαλε τα σουτ και πέρασε.Κρύβει κινδύνους το ματς στα Γιάννενα, μέχρι την ΟΥΕΦΑ ο Σπανός, γαλλικό κλειδί στην Κηφισιά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ετοιμος ο Ολυμπιακός για την πρώτη στέψη. Σαρωτικός ο νέος Θρύλος από τον πρώτο κιόλας επίσημο αγώνα του. Φόβος και τρόμος, σούπερ σόου Μιλουτίνοφ. Μαρτίνεθ: Πιστοί στη φιλοσοφία μας και εκτός έδρας.

«Εκτέθηκαν ξανά οι ερυθροπράσινοι βουτηχτές, παίξτε μόνοι σας με τους εξαρτημένους διαιτητές»

Ώρα των Σπορ: Πως τους πετσόκοψες πάλι ρε ΑΕΚ! Εγινε και ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Μάνταλο πριν το γκολ-οφσάιντ του Ατρόμητου. Εκτέθηκαν ξανά οι ερυθροπράσινοι βουτηχτές, που έχουν πάρει πέναλτι για γέλια και μιλάνε κι από πάνω. Κατέρρευσε η γελοία προπαγάνδα. Σωστά και τα τρία πέναλτι, τα βίντει κι η εικόνα ως αδιάψευστος μάρτυρας, ξεφτίλισαν ανεπανόρθωτα όσους ανακάλυψαν χέρι του Ζίνι.

Metrosport: Διαμάντι που λάμπει, οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Μορόν για τις επιδόσεις του με τη φανέλα του Άρη. Δυναμη πυρός: Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπότοφ, Μπράντον πανέτοιμοι να δράσουν και στη Λεωφόρο. Παίξτε μόνοι σας, παρέα με όλους τους ανίκανους και τους εξαρτημένους της διαιτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα