Τζαγκόεφ: «Ηρθα στη Λαμία λόγω του Τόσιτς, θέλω μόνο νίκες»

Newsroom
tzagoev

bet365

Ο Αλαν Τζαγκόεφ στάθηκε στην παρουσία του Ζόραν Τόσιτς στη Λαμία που τον έκανε να αποδεχθεί την πρότασή της και έδωσε το «στίγμα» του.

Παίκτης της Λαμίας έγινε σήμερα (28/9) ο Αλαν Τζαγκόεφ και οι φίλοι της ομάδας που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της, αποθέωσαν τον διεθνή Ρώσο μεσοεπιθετικό. Ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του «μεγαλύτερου ονόματος» που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του club.

Ο 33χρονος στα πρώτα του λόγια έδωσε το «στίγμα» του, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Ζόραν Τόσιτς στον σύλλογο. Με τον Σέρβο ήταν για πολλές σεζόν μαζί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Τζαγκόεφ δεν έκρυψε πως λόγο αυτού είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε. «Είναι ο παλιός μου φίλος Ζόραν. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα εξέταζα καν το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα. Αλλά πέρα από όλα αυτά μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα σαν χώρα και ο καιρός της. Επίσης μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός που υπάρχει στη Super League. Είχα έρθει ξανά με την ΤΣΣΚΑ για να παίξω με ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και με την Εθνική Ρωσίας, κόντρα στην Ελλάδα. Θα δώσω το 100% για να προσφέρω τα πάντα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, όπου και είπε ότι «ήταν το 2012 που αναδείχθηκα ο καλύτερος επιθετικός με την Εθνική μου. Τότε κατάλαβα πως εξελίχθηκα σαν παίκτης. Επίσης μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα, είναι η συμμετοχή του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε και με υποδέχθηκε, τον πρόεδρο και τον μάνατζερ μου. Ολοι αυτοί με έκαναν να νιώθω ήδη μέλος της Λαμίας, σαν να ήρθα σε μια οικογένεια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς που μου ετοίμασαν μια τόσο θερμή υποδοχή και δίνω υπόσχεση σε όλους πως ήρθα με τη νοοτροπία του νικητή. Θέλω μόνο νίκες και θα δώσω το 100% μου για να το πετύχουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα