Με κόσμο ο Παναθηναϊκός στη Τρίπολη

Με κόσμο ο Παναθηναϊκός στη Τρίπολη

Νίκος Αθανασίου
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε 1400 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης μετά την ανάκληση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Mετά την ανάκληση της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, η ''πράσινη'' ΠΑΕ έλαβε 1400 εισιτήρια, τα οποία και θα διαθέσει στους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίο αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο αριθμός των οπαδών του Παναθηναϊκού να είναι ακόμη μεγαλύτερος στις κερκίδες του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'', καθώς υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη για στήριξη στην ομάδα σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον εκτός έδρας αγώνα της 28ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, θα τεθεί προς διάθεση περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται την Πέμπτη στα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» από τις 10.30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Το κόστος κάθε εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται με μετρητά (παρακαλείσθε να έχετε το ακριβές αντίτιμο). Υποχρεωτική είναι η γνωστοποίηση ονοματεπώνυμου και ΑΜΚΑ για κάθε αγορά εισιτηρίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα