Γαλανόπουλος: «Νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη και στην οικογένειά του, ευτυχώς κάποιοι αποδοκίμασαν το πανό» (vid)

Newsroom
Ο Γαλανόπουλος

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε πως η ΑΕΚ είχε περισσότερη ενέργεια από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ στάθηκε και στο πανό Bad Blue Boys που σηκώθηκε πριν τη σέντρα μες τον Έλληνα μέσο της Ένωσης να αφιερώνει τη νίκη στον Μιχάλη Κατσούρη και στην οικογένειά του.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά την ανατροπή και τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού αναφέροντας αρχικά:

«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν γιατί ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει καλά με σταθερότητα και βελτιωνόταν. Μετά τη μεγάλη νίκη στο Μπράιτον ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας. Τα καταφέραμε όμως και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε παραπάνω ενέργεια και ένταση και στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές».

Στη συνέχεια ο Γαλανόπουλος τόνισε: «Μας στενοχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό λίγο. Αλλά συνεχίσαμε με δύο δύσκολα ματς με μεγάλα διπλά σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να κρατήσουμε την ένταση και τις εμφανίσεις αυτές για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι χαρακτήρα. Ίσως δεν συνέβαινε πέρυσι συχνά αυτό, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ακόμα και να είμαστε πίσω στο σκορ κανείς μας δεν πιστεύει πως θα ηττηθούμε».

Τέλος σχολίασε και το πανό Bad Blue Boys που σηκώθηκε στο πέταλο των οπαδών του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Μιχάλη και στην οικογένειά του. Ευτυχώς αποδοκίμασαν κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού το πανό. Με στενοχώρησε που τραγούδαγαν κάποιοι το σύνθημα για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι υγιείς στην εξέδρα που το αποδοκίμασαν αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα