Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλείνει στην Αλ Τζαζίρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλείνει στην Αλ Τζαζίρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Μαυριτανός διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να καταλήξει στην Αλ Τζαζίρα του Αμπου Ντάμπι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν ένας εκ των παικτών που έψαχνε να βρει λύση ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν εκτός των πλάνων του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όπως όλα δείχνουν θα κλείσει στην Αλ Τζαζίρα του Αμπου Ντάμπι από την οποία προέκυψε πρόταση. Ο 28χρονος διεθνής - με τη Μαυριτανία - στον πειραϊκό σύλλογο είχε 6 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ.

Η Αλ Τζαζίρα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Προπονητής της είναι ο Ολλανδός Φρανκ Ντε Μπουρ και είναι στην 4η θέση της κατάταξης της Λίγκας με 6 βαθμούς σε 3 αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα