Βίντα: Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για τα ματς με Τουρκία και Ουαλία

Newsroom
Βίντα: Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για τα ματς με Τουρκία και Ουαλία

bet365

Ο Ντομαγκόι Βίντα βρέθηκε κανονικά στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας για τα παιχνίδια με την Τουρκία και την Ουαλία τον Οκτώβριο.

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς συμπεριέλαβε κανονικά στις επιλογές του τον Ντομαγκόι Βίντα στις κλήσεις για τα παιχνίδια με την Τουρκία (εντός, 12/10) και Ουαλία (εκτός, 15/10).

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, που έχει συνολικά 102 συμμετοχές με τέσσερα γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στα πλευρά, γι' αυτό και θα απουσιάσει και απο το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως θα είναι έτοιμος μέχρι να έρθει η ώρα για τις υποχρεώσεις της εθνικής Κροατίας.

Υπενθυμίζουμε πως η Κροατία μετέχει στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μετά από πέντε αγώνες στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς μαζί με την Τουρκία, παρ' ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα