ΠΑΟΚ: Όταν οι άλλοι σταματούν, ο Άντρια Ζίβκοβιτς συνεχίζει… (vid)

ΠΑΟΚ: Όταν οι άλλοι σταματούν, ο Άντρια Ζίβκοβιτς συνεχίζει… (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ζίβκοβιτς σκοράρει στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες

bet365

Με 12/12 συμμετοχές, 6 γκολ, 3 ασίστ και 930’ λεπτά στο χορτάρι, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς είναι έτοιμος να «σπάσει» όλα τα κοντέρ! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές (Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας, Σβαμπ, Μπράντον οι άλλοι τέσσερις) που ξεκίνησαν να παίζουν από τα τέλη Ιουλίου και σχεδόν δύο μήνες μετά δεν έχουν απουσιάσει από κανένα επίσημο παιχνίδι.

Με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες να τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ο «Ζίλε» αναδεικνύεται ως ένας μεγάλους πρωταγωνιστές σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στον αγώνα των «Ζωσιμάδων» ο Ρουμάνος τεχνικός τον άφησε στον πάγκο για πρώτη φορά, αλλά όταν τον έφερε στο γήπεδο αποδείχθηκε και πάλι καθοριστικός πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ, με το οποίο οι «ασπρόμαυροι» κλείδωσαν το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ. Στον πανηγυρισμό τα χάλασε λίγο ο 27χρονος Σέρβος, που έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο των Ιωαννίνων για την κίνηση του.

Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει το γκολ στους Ζωσιμάδες

Ο Ζίβκοβιτς πλησιάζει να φτάσει τις περσινές επιδόσεις του πριν καν συμπληρωθεί το 1/3 της σεζόν. Πέρσι είχε 7 γκολ και 6 ασίστ σε 41 συμμετοχές, μέχρι τώρα μετράει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 12 συμμετοχές. «Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες με τα συνεχόμενα παιχνίδια, Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προπονούμαστε όλο και περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το κάθε ματς που ακολουθεί», έλεγε ο «Ζίλε» μετά το ματς το οποίο ήταν το 41ο συνεχόμενο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν το τελευταίο στο οποίο δεν αγωνίστηκε, έκτοτε αγωνίστηκε στα υπόλοιπα 29 της σεζόν 2022-23 και φέτος στα 12 που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ σε Superlague (5), προκριματικά UEFA Conference League (6) και όμιλοι UEFA Conference League (1).

Η καλύτερη σεζόν του Σέρβου με την «ασπρόμαυρη» φανέλα παραμένει η πρώτη του (2020-21) με 14 γκολ και 8 ασίστ, ενώ σύμφωνα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», μονάχα οι Κάρολ Σφιντέρσκι και Ίνγκι Ινγκασον έχουν παίξει σε περισσότερα συνεχόμενα ματς (45 έκαστος) από το 2001 και μετά.

Όπως επισημαίνει η άκρως ενημερωμένη «ασπρόμαυρη» σελίδα στο Facebook, «μόλις έναν αγώνα περισσότερο (46) είχε ο Ράντε Πάπριτσα, στο δικό του σερί συμμετοχών, τις περιόδους 1984-85 και 1985-86, που είναι το ρεκόρ για αλλοδαπό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Άντρια Ζίβκοβιτς μπορεί να το σπάσει αν παίξει σε όλα τα παιχνίδια έως και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ της 30ής Οκτωβρίου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα