ΠΑΟΚ: Πανηγυρισμός «Ντέλια» «α λα» Μέσι με… άρωμα Black Panther και Marvel

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει α λα Μέσι και άρωμα Black Panther

bet365

Στο πρώτο ματς της καριέρας του που πετυχαίνει δύο γκολ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγύρισε με μια χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, το δεύτερο γκολ στους Ζωσιμάδες.

Στο πρώτο ματς που πετυχαίνει δύο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο δηλωμένος «φαν» των ταινιών του κινηματογραφικού σύμπαντος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, πανηγύρισε με χαρακτηριστική κίνηση ενός από τους υπερήρωες της Marvel.

Πρόκειται για το περίφημο Wakanda Forever, δηλαδή το σταύρωμα των χεριών σε «Χ», η χαρακτηριστική κίνηση του Black Panther.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

'Εναν πανηγυρισμό που επέλεξε και ο Λιονέλ Μέσι σκοράροντας με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει την ίδια ακριβώς κίνηση, με το σταύρωμα των χεριών του σε «Χ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα