ΠΑΟΚ: Με 8 νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του «Δικεφάλου» κόντρα στον ΠΑΣ

ΠΑΟΚ: Με 8 νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του «Δικεφάλου» κόντρα στον ΠΑΣ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ

bet365

Αναμενόμενες οι πολλές αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το απόγευμα του Σαββάτου (23/9), μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, έδειξε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο η σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Στο διάστημα των συνεχόμενων αγώνων Κυριακή – Πέμπτη – Κυριακή, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αφενός θέλει να δώσει ανάσες σ’ όσους ποδοσφαιριστές είναι στα… κόκκινα και έχουν επιβαρυνθεί, αφετέρου σκοπεύει να βάλει στην εξίσωση τα νέα πρόσωπα δίνοντας ρυθμό μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Αυτή είναι η εξήγηση για τις απουσίες των Έκονγκ, Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη από την αποστολή και η απάντηση για τις επιλογές του αναφορικά με την ενδεκάδα του «Δικεφάλου». Ο Τόμας Κεντζιόρα αποκτήθηκε ως δεύτερος δεξιός στόπερ και εκεί τοποθετήθηκε, αντί του Έκονγκ, με παρτενέρ τον Νάσμπεργκ, ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε ως δεξί μπακ και ο Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Μεϊτέ και Οζντόεφ να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Τάισον, Κωνσταντέλιας και Μπράντον.

Ο Λουτσέσκου προχωράει σε 8 αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με τον αγώνα στο Ελσίνκι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μεϊτε, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα