Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς... πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά (24/09, στις 17:00) και ο Μαρτίνεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ (2-3), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague καθώς φιλοξενεί την Κηφισιά (24/09, στις 17:00) για την 5η αγωνιστική.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στους Γερμανούς όπως για παράδειγμα τις περιπτώσεις των Σαντιάγκο Έσε και Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο πρώτος θα προφυλαχθεί το προσεχές διάστημα για να φανεί η κατάσταση του τραυματισμού του ενώ ο δεύτερο δεν προκύπτει ότι έχει κάτι σημαντικό.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει ματς ανά λίγες μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, καθώς παίζει με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα σε διάστημα 12 ημερών.

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός-Κηφισιά (24/09, στις 17:00)
Ολυμπιακός-Άρης (27/09, στις 20:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (01/10, στις 20:30)
Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός (05/10, στις 19:45)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα