Λαμία: Πολλές απουσίες για τις Σέρρες

Newsroom
...

bet365

Οι Σαραμαντάς, Σίντκλεϊ, Ναγκί, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό.

Μετ' εμποδίων ολοκλήρωσε η Λαμία την προετοιμασία της για το αυριανό (23/9) ματς των Σερρών, όπου ο Λεωνίδας Βόκολος καλείται να ξεπεράσει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Νοκ άουτ είναι ο μπακ Σαραμαντάς που υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστού και το «κακό» για την ομάδα στη θέση του αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα μεγιστοποιείται επειδή δεν υπολογίζεται και ο «νέος» Σίντκλεϊ.

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, και οι Ναγκί, Τζανδάρης, Λέικ, Τσούκαλος, όπως και ο ανέτοιμος Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαντάνα, Παύλοβετς, Στάνκο, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Ακούνια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα