Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/09) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Οι ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Ισπανική συνταγή ενόψει Φράιμπουργκ, έτσι γυρίζει το φύλλο για Βιγιαρεάλ»

Sport Day: Ισπανική συνταγή: Με σχέδιο που θυμίζει... Βαλβέρδε, σκοπεύει ο Μαρτίνεθ να «χτυπήσει» τη Φράιμπουργκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιόβετιτς, που ξέρει καλά τους Γερμανούς απ' τη θητεία του στην Μπουντεσλίγκα. Σοκ με Μουκουντί, ο Γάλλος στόπερ εισήχθη εσπευσμένα με λοίμωξη σε ιδιωτική κλινική και χάνει τον αγώνα με την Μπράιτον. Σοβαρές απειλές του Δήμου Λαμιέων. Νοκ άουτ ο Ντίκο στον ΟΦΗ, το πρόγραμμα της πρεμιέρας της SL2, αλλαγές στο Ελσίνκι για ΠΑΟΚ, έτσι... γυρίζει το φύλλο ο Γιοβάνοβιτς για να σπάσει την παράδοση κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Live Sport: Από σοκ σε... σοκ στην ΑΕΚ, με τον Μουκουντί να πηγαίνει εσπευσμένα με λοίμωξη στο νοσοκομείο. Σολμπάκεν και Ορτέγκα: Τα πλάνα του Ισπανού και οι ομιλίες στους παίκτες. «Με την ΑΕΚ βγάλαμε προσωπικότητα, κόντρα στη Φράιμπουργκ έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση». Για θεμέλιο πρόκρισης ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι. Καθάρισε ο Άλβαρες για τη Σίτι. Το μήνυμα του Μάντζιου στον Άρη, ρήξη χιαστών ο Σαραμαντάς. «Πρωτοφανές αυτό που θα γίνει», το μήνυμα του Δημήτρη Κοντού για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Φως των Σπορ: Με μπροστάρη ξανά τον Φορτούνη, για το θετικό αποτέλεσμα. Εκεί «πονάει» η Φράιμπουργκ, το μοναδικό ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ιμπόρα, τα φοβερά νούμερα του Πασχαλάκη και η έξτρα πίεση σε Ρέτσο - Φρέιρε. Δίχως Μουκουντί και Βίντα η ΑΕΚ, διαιτητής ήρωας στο Ελλοπιακός-Ατρόμητος Πειραιά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πιέστε στον «άσο», στόχευση στο ευάλωτο σημείο της Φράιμπουργκ. Μάθημα το πάθημα, τρία γκολ δέχτηκε ο Ολυμπιακός από τους Γερμανούς από τα στημένα. Κλειδί ο Μασούρας, η ειδική διαχείριση κι ο διπλός ρόλος. Σε ποιο διάστημα του πρόσφατου αγώνα της Φράιμπουργκ με την Ντόρτμουντ εστιάζει το ερυθρόλευκο επιτελείο.

«Από σοκ σε σοκ στην ΑΕΚ, προσοχή σε τρεις από ΠΑΟΚ»

Ώρα των Σπορ: Με πίστη στην πιο δύσκολη αποστολή! Αποφασίζει ο Αλμέιδα για τις εναλλακτικές που έχει για την αυριανή μάχη στο Μπράιτον. Αδιανόητη ατυχία με Μουκουντί που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω λοίμωξης. Στην αποστολή ο Λιβάι. Η Μπράιτον στο... πιάτο σας.

Metrosport: Προσοχή σε τρεις! Χετεμάι, Μπάντε και Ραντούλοβιτς στο ραντάρ του ΠΑΟΚ για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. «Μάριαν Μπαρμπού, ο βασιλιάς του λάθους», λένε οι Ρουμάνοι για τον συμπατριώτη τους. Το στοίχημα της επίθεσης για την επίθεση του Άρη, ο έλεγχος για Πάρντο και Σουλεϊμάνοφ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα