Αγραφιώτης σε Μπαλτάκο: «Πώς μπορεί ο αμετάκλητα έκπτωτος Παπαχρήστος να προεδρεύει στην Επιτροπή Εθνικών»

Αγραφιώτης σε Μπαλτάκο: «Πώς μπορεί ο αμετάκλητα έκπτωτος Παπαχρήστος να προεδρεύει στην Επιτροπή Εθνικών»

Newsroom
Ο Αγραφιώτης

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, έθεσε ως θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ότι προεδρεύει στην Επιτροπή Εθνικών ο Παναγιώτης Παπαχρήστος, «ο οποίος είναι έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας».

Ένα από τα θέματα που είχαν τεθεί προς συζήτηση στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ήταν στο Νο7 η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Εθνικών Ομάδων υπ' αρ. 28/01.09.2023». Στην Επιτροπή Εθνικών προεδρεύει ο Παναγιώτης Παπαχρήστος, τέως Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης ανέφερε από μέρους του:

«Θέλω να θέσω ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή. Πώς μπορεί ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος να παραμένει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι το γνωρίζουν αυτό;».

Μπαλτάκος: «Το γνωρίζουν όλοι».

Αγραφιώτης: «Και μπορεί να παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής; Έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Ναι, δεν έχει εκλεγεί με την Ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει προβεί σε μια έκνομη ενέργεια. Ναι ή όχι; Αμετάκλητα από το Δικαστήριο. Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα