ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς, ο «εκλεκτός» για τα «φτερά του! (vid)

Ο Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς κοντά στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του 24χρονου Μαυροβούνιου, Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς της Σέλτικ, προκειμένου να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μετά την αποχώρηση του Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς είναι μια επιλογή που αρέσει πολύ στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ να ανάβει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση του.

Οι «Κέλτες» απέκτησαν τον γεννημένο στη Σουηδία, δεξιοπόδαρο εξτρέμ, που όμως αγωνίζεται κυρίως από αριστερά με «ανάποδο» πόδι, το καλοκαίρι του 2022, καταβάλλοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Ρουμπίν Καζάν.

Αν και προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν (40 παιχνίδια, πέντε γκολ, τέσσερις ασίστ), η Σέλτικ συζητάει και σχεδόν έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του, εξάλλου στη θέση του μπορεί να αγωνιστεί και ο Λουίς Πάλμα που απέκτησε από τον Άρη, με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συμφωνία του «Δικεφάλου» με τη Σέλτικ προβλέπει να καλύψουν οι «ασπρόμαυροι» το συμβόλαιο για την τρέχουσα σεζόν, ενώ η υποχρεωτική οψιόν ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα