ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η «ντοπιέτα» του Μουλέκα που… τρέλανε την Μπεσίκτας (vid)

Μουλέκα

bet365

Ο Τζάκσον Μουλέκα που είναι ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ πριν ενάμιση χρόνο είχε κάνει… σμπαράλια την άμυνα της Μπεσίκτας, κερδίζοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Τζάκσον Μουλέκα, που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ως μια επιλογή για την ενίσχυσή της «φροντ λάιν» του, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2022 δανεικός από την Σταντάρ Λιέγης στην Κασίμπασα, τωρινή ομάδα του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο επιθετικός από το Κονγκό μπήκε φουριόζος στο τουρκικό πρωτάθλημα και στις πρώτες 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Κασίμπασα είχε πετύχει 11 γκολ και είχε μοιράσει 3 ασίστ.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, ο Μουλέκα, έγινε ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συμμετοχή-εμπλοκή στα πρώτα 10 παιχνίδια της τουρκικής Super Lig από τη σεζόν 2014/15, ενώ «έτρεχε» ένα σερί πέντε αγώνων με γκολ.

Στις 25 Απριλίου του 2022 η Κασίμπασα πέρασε εντυπωσιακά (0-3) από το «Besiktas Park», με τον Τζάκσον Μουλέκα να αγωνίζεται ως σέντερ φορ και να κάνει άνω-κάτω την άμυνα της Μπεσίκτας. Ο Κονγκολέζος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ, που όπως φαίνεται αποτέλεσαν το «διαβατήριο» για τη μεταγραφή του στη μεγάλη ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε τα δύο γκολ του Μουλέκα και τα highlights από εκείνο το παιχνίδι:

Ο Σάμι Ουγκούρλου, προπονητής της Κασίμπασα, είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι η ομάδα από την εργατική συνοικία στη βόρεια όχθη του Κεράτιου Κόλπου στην περιοχή Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης, επιθυμούσε την παραμονή του Μουλέκα, ωστόσο όταν μπήκε στο κόλπο η Μπεσίκτας ήταν λογικό να κάνει πίσω.

Η οψιόν αγοράς του Κονγκολέζου επιθετικού ήταν στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπεσίκτας να δίνει 3,5 εκατομμύρια στην Σταντάρ Λιέγης και να υπογράφει με τον Κονγκολέζο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα