Άρης: Ο Σουλεϊμάνοφ, η βαριά τιμωρία και η «αναρρίχηση» του Μάρκος Πάουλο

Άρης: Ο Σουλεϊμάνοφ, η βαριά τιμωρία και η «αναρρίχηση» του Μάρκος Πάουλο

Ο Σουλεϊμάνοφ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης για τον δανεισμό του Σάπι Σουλεϊμάνοφ αλλά η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού εμπεριέχει μια σημαντική «λεπτομέρεια» η οποία αφορά τη μεγάλη τιμωρία που κουβαλά από το ισραηλινό Πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος Ρώσος επιθετικός αποτελεί τη βασική επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι «κίτρινοι» βρίσκονται επί της διαδικασίας των τυπικών ζητημάτων για την απόκτηση του από την Κράσνονταρ υπό τη μορφή δανεισμού καθώς ο τελευταίος δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή. Η ποιότητα του ποδοσφαιριστή δεν αμφισβητείται, υπάρχει όμως ένα δεδομένο το οποίο προκαλεί προβληματισμό. Αυτό σχετίζεται με τη βαριά ποινή που κουβαλάει από την περσινή χρονιά, όταν αγωνίστηκε στην Μπερ Σεβά. Για την ακρίβεια του επιβλήθηκε ποινή δέκα αγωνιστικών για βιαιοπραγία σε αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Ήδη έχω χάσει δύο παιχνίδια και την υπόλοιπη ποινή θα την εκτίσω την ερχόμενη σεζόν, περίπου δύο μήνα. Δεν προσπάθησε να χτυπήσω κανέναν αλλά δέχθηκε ένα πισώπλατο χτύπημα και αντέδρασα», είχε δηλώσει ο 23χρονος επιθετικός σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούνιο. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δέχθηκε βαριά ποινή γιατί αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον Γενάρη του 2023, του είχε επιβληθεί ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, οπότε ήταν υπότροπος. Εφόσον ο Άρης αποκτήσει τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε, δηλαδή επτά αγωνιστικές (!) καθώς ήδη εξέτισε τις τρεις. Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Ρόναλντ Ματαρίτα για τον οποίον υπήρχε η εντύπωση ότι κουβαλούσε ποινή μίας αγωνιστικής και τελικώς αυτή προέβλεπε τεσσάρων!

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι «κέρδισε πόντους» η περίπτωση του Μάρκος Πάουλο, του Πορτογάλου επιτελικού μέσου με τον οποίον ασχολήθηκαν οι «κίτρινοι» και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Το Gazzetta σημείωσε χθες ότι ο 23χρονος επιθετικός αποτέλεσε περισσότερο την εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που «χαλάσει» η υπόθεση του Σουλεϊμάνοφ, εντούτοις, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ούτως ή άλλως προχωρούν την υπόθεσή του καθώς μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει τα δικαιώματά του. Πέρυσι ο Πάουλο αγωνίστηκε στη Σάο Πάολο αλλά κατά τα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικού Τύπου, δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς και αναζητείται τρόπος διακοπής του δανεισμού του. Αυτός μάλλον παρουσιάζεται με το ενδιαφέρον του Άρη, μένει όμως να φανεί αν θέλει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα