Άρης: Οι Σκωτσέζοι επαναφέρουν το θέμα «Πάλμα» με υποθετικά σενάρια

Ο Πάλμα

bet365

Δημοσιεύματα του Τύπου της Σκωτίας διατηρούν ανοιχτό το θέμα ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς για τον Λούις Πάλμα αλλά βασίζονται περισσότερο πάνω στο υποθετικά σενάρια.

Η Ρέιντζερς ανήκει στη συνομοταξία των ομάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα, ανεξαρτήτως της… θολής εικόνας που υπάρχει για το κατά πόσο προχώρησε στην κατάθεση επίσης πρότασης για την αγορά του παίκτη. Οι πληροφορίες επί του θέματος ήταν (τουλάχιστον) συγκεχυμένες λαμβάνοντας υπόψη και την απόκλιση που διαπιστώθηκε ως προς το ποσό που ήταν διατεθειμένη να δώσει η ομάδα της Σκωτίας.

Πάντως, ο Άρης ουδέποτε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί κατάθεσης επίσημου ενδιαφέροντος από τη Ρέιντζερς. Επίσης, η τελευταία δεν ήταν στο γκρουπ των ομάδων που έστειλαν scout’s στον πρόσφατο αγώνα του Άρη με τη Ντινάμο Κιέβου στο «Κλ. Βικελίδης».

Πρόσφατα, ο προπονητής της ομάδας της Γλασκόβης, Μάικλ Μπιλ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενοι ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής της ομάδας του και πάνω σ’ αυτή την παραδοχή ο σκωτσέζικος Τύπος «έχτισε» ένα σενάριο (πιθανής) επιστροφής της Ρέιντζερς στη διεκδίκηση του Πάλμα, τονίζοντας παράλληλα του αποκλεισμού του Άρη από το Conference League και κατ’ επέκταση την απώλεια εσόδων.

Αντιθέτως, η Ρέιντζερς συνεχίζει στην προκριματικά του Champions League καθώς απέκλεισε τη Σερβέτ και πλέον θα αντιμετωπίσει την Αϊτχόφεν. Μένει να φανεί εν τέλει, αν ο… καπνός έχει φωτιά ή αν οι Σκωτσέζοι απλά προχώρησαν σε υποθετικά σενάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα