Μπούσης: Το «Skys the limit» του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν

Μπούσης: Το «Skys the limit» του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν

Newsroom
bousis

bet365

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης έκανε μία ανάρτηση μετά την «πρόβα τζενεράλε» του ΟΦΗ κόντρα στην Φιορεντίνα δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και δίνοντας ώθηση για νέα δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης έδωσε το παρών στο τελευταίο φιλικό των Κρητικών στη σεζόν στην Φλωρεντία με την Φιορεντίνα και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του μένοντας ευχαριστημένος από την προσπάθειά της και την ισοπαλία με 1-1.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, έκανε μία ανάρτηση στην οποία τόνισε πως είναι περήφανος για την απόδοση της ομάδας του, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που έκαναν και τόνισε πως θέλει η ομάδα να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (υποδέχεται τον Άρη στο Γεντί Κουλέ στις 20/08 και ώρα 19:30) τονίζοντας πως... ο ουρανός είναι το όριο για την ομάδα του ΟΦΗ.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση:

«Περήφανος για την προσπάθειά μας απόψε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή, το σταφ και τους παίκτες για τις προσπάθειές τους. Ας ξεκινήσουμε δυνατά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο ουρανός είναι το όριο για τον ΟΦΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα